top of page
Poza scriitoruluiChef Alex Rada

Farfurii comestibile din cereale presate. Le ador!

Când am auzit prima data de farfurii comestibile făcute din cereale presate, am fost surprins.

Normal că am fost super încântat să le încerc, așa că am început să le folosesc pe street food, pe vremea când dețineam food truck-ul Gourmet Street Food.

Nu mai țin minte sigur, dar cred că prima dată am folosit farfurii comestibile la Untold sau Electric Castle, iar clienții erau super încântați de idee.



Sunt farfurii comestibile, însă nu vă gândiți că au un gust extraordinar. Dacă nu le-ați încercat, cu siguranță trebuie să o faceți. Eu cred că sunt cea mai bună alternativă la farfuriile de unică folosință din plastic și arată mult mai bine. La gust, ce să spun, cereale presate, uscate și cu un gust fad. BUT that’s not the point! Sunt bio, arată bine și mai sunt și comestibile. Cred că și industria HoReCa poate ajuta la sustenabilitate.


Partea cu ‘’comestibile’’ ajută mult la imaginea produselor/ serviciilor pe care le oferi. Clienții sau prietenii tăi cu siguranță ar fii uimiți, atrași și încântați de a servi mâncare de pe aceste farfurii. În plus este un element cool care ajută planeta!



Am vrut să scriu câteva cuvinte despre aceste farfurii și mai ales să vă spun de unde le cumpăr, pentru că mulți mă întrebați acets lucru. Eu personal achiziționez farfurii comestibile de pe produsebucatarie.ro, un magazin ce oferă o gamă de produse horeca dar și pentru bucătari amatatori.



BTW, îmi aduc aminte că le-am folosit la un eveniment de YOGA, la o cabană în stațiunea Voineasa, iar participanții au fost suuuuper încântați și pot spune chiar că le-a dat o relaxare fată de mâncarea care urma să fie pusă în acele farfurii. Tema meniului la eveniment a fost Vegan and Vegetarian food. Chiar a fost o experiență faină chiar dacă a fost în afara zonei mele de conform în materie de preparate.



Un alt eveniment fain la care am folosit farfurii comestibile a fost un botez unde am avut un live cooking și am servit paella în still ''street food''. A fost un adevărat succes. Invitații erau super încântați de preparat, farfurii și show-ul culinar. Aici țin să mulțumesc platformei Chefs of Romania pentru că datorită lor am ajuns să gătesc la acel eveniment.

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Tu stii cu cine colaborezi?

Multe firme rămân cu datorii uriașe la distribuitori/producători și uneori nici măcar nu au de gând să le achite.

Comments


bottom of page