top of page
Private Chef
Intr-un eveniment sau chiar la tine acasa, meriti sa fii rasfatat!
Tell your visitors your story. Add catchy text to describe what you do, and what you have to offer. The right words can inspire and intrigue your audience, so they’re ready to take action on your site. To start telling your story, double click or click Edit Text.
Citeste mai mult...
Caută
Chef Alex Rada
20 oct. 20211 min de citit
Autorizare DSV ( Sanitar Veterianara ) pentru restaurant
Autorizarea Sanitar Veterinară nu trebuie să fie un impediment în afacerea voastră și nu este greu de obținut!
1.2460
Chef Alex Rada
1 oct. 20211 min de citit
Tu stii cu cine colaborezi?
Multe firme rămân cu datorii uriașe la distribuitori/producători și uneori nici măcar nu au de gând să le achite.
731
Chef Alex Rada
15 sept. 20211 min de citit
Bucătărie mică de restaurant
O bucătărie mică poate fii problematică dacă nu avem un sistem bine organizat pentru fluxul tehnologic si HACCP.
1780
Chef Alex Rada
15 aug. 20212 min de citit
Food Truck second hand sau nou?
Este rentabil un food truck second-hand sau mai bine luam unul nou? Foarte rar recomand cumpărarea unui food truck second hand, deoarele...
1860
Chef Alex Rada
1 aug. 20212 min de citit
Amenzi de la DSV - Directia Sanitar Veteriana
În cazul multor greșeli găsite în bucătăriile profesionale, trebuiesc oferite perioade de remediere, ci NU amenzi.
2480
Chef Alex Rada
15 iul. 20212 min de citit
Street Food: Preț food truck – Cât costă?
Mulți mă întreabă care este prețul unui food truck. Hai să vedem... În România avem multe opțiuni de a face un food truck, sau de a...
7370
Chef Alex Rada
30 iun. 20212 min de citit
Ce spațiu comercial este bun pentru un restaurant?
Atunci când deschidem un restaurant, căutam spațiul comercial ideal ca și localizare, dimensiune, utilități, etc. Factorul cel mai important
2940
Chef Alex Rada
15 iun. 20212 min de citit
Cum alegem utilajele pentru bucătărie?
Utilajele bucătăriei de restaurant trebuiesc atent alese. Sunt achiziții scumpe ce au un impact crucial asupra activității business-ului.
450
Chef Alex Rada
15 mai 20211 min de citit
Sunt vestiarul și dușul obligatorii pentru un restaurant sau fast food?
În regulamentul Eurlex 852/2004 nu sfecifica cu exactitate cine trebuie să aibă vestiar sau duș, ci ne lasă pe noi să decidem.
380
Chef Alex Rada
15 apr. 20212 min de citit
Utilaje și echipamente profesionale pentru bucătărie de restaurant
Utilajele și echipamentele profesionale sunt parte din fluxul tehnologic și te pot ajuta să ai o activitate fară accidente și productivă.
1780
Chef Alex Rada
15 mar. 20211 min de citit
Este obligatoriu planul HACCP pentru restaurant sau fast food?
Restaurantele nu pot funcționa în legalitate dacă nu elaborează și mplementează un ghid de bune practici de igienă cu planul HACCP.
4050
Chef Alex Rada
15 feb. 20213 min de citit
Ce trebuie să conțină meniul unui restaurant.
Meniul unui restaurant este cartea de vizită a localului. Pe lângă designul meniului, care trebuie să fie cât de cât original, trebuie ca...
2430
Chef Alex Rada
15 ian. 20212 min de citit
Meniu de hotel, cu mâncare românească, dar altfel.
Nu m-am putut abține și am adăugat și câteva preparate cu speficic Italian, Franțuzesc și chiar și Asiatic, pentru un vibe de travel
540
Chef Alex Rada
1 dec. 20202 min de citit
Etichete HACCP autoadezive pentru bucătărie de restaurant
Sistemul de etichetare pe culori (etichete haccp) permite monitorizarea preparatelor și semipreparatelor din bucătăria de restaurant.
7620
Chef Alex Rada
18 nov. 20202 min de citit
Poze de preparate culinare sau fotografie de produs?
Pe parcursul anilor am avut plăcerea de a cunoaște mulți oameni care sunt foarte buni la ceea ce fac. Este o placere să întâlnești...
700
Chef Alex Rada
4 nov. 20202 min de citit
Farfurii comestibile din cereale presate. Le ador!
Când am auzit prima data de farfurii comestibile făcute din cereale presate, am fost surprins.
Normal că am fost super încântat să le încerc
110
Chef Alex Rada
3 nov. 20202 min de citit
Ghid de bune practici în alimentație publică
In fiecare luna, se inregistreaza zeci de mii de cazuri de toxiinfectii alimentare cauzate de nerespectarea normelor de igiena alimentara
1.4210
Chef Alex Rada
2 nov. 20203 min de citit
Igiena angajatilor din restaurant - HACCP
Prevenirea contaminării alimentelor în timpul manipulării de către persoanele care intră în contact direct cu acestea.
1.2630
Chef Alex Rada
25 oct. 20202 min de citit
Dezvoltarea meniului pentru a reduce risipa alimentară
Mă doare să văd la ce nivel s-a ajuns cu risipa alimentară. Suntem pe locul 9 în Europa!
500
Chef Alex Rada
4 oct. 20203 min de citit
Ghid HACCP pentru restaurant.
Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control. Ghid HACCP pentru restaurant.
1.8990
Pe acest blog veti gasi articole despre urmatoarele teme:
-
deschidere restaurant
-
consultant restaurant
-
bucatar sef
-
masterchef
-
bucatar chef
-
kopi Luwak - cafea din excremente
-
De ce sa apelezi un bucatar chef consultant
-
Cum sa iti faci un fod truck
-
Activitatea in street food
bottom of page